Inici » 34ena Pedalejada Ubica 2017

14.07.17

34ena Pedalejada Ubica 2017

Per Mireia
Com cada any des de la Ubica us convidem a gaudir de la festa més familiar de l’estiu, la 34ena PEDALEJADA popular Ubica, que enguany serà  diumenge 13 d’agost a les 9h.  Com ja sabeu, cal obtenir el dorsal per participar a la Pedalejada i per participar al Sorteig de regals que es realitzarà aquell dia. Enguany com a novetat hi haurà la opció de fer un recorregut més llarg o més curt depenent del que es vulgui. Adjunt us marquem els 4 trams del recorregut que hi haurà per qui vulgui anar pensant quin farà. De totes maneres i sigui quin sigui la quantitat de trams que es facin, s’haurà de ser a les 12,30h  al punt de partida per poder gaudir de la remullada i del Sorteig de bicicleta i regals! (aquest any amb moltes novetats)
Com l’any passat la sortida serà a l’esplanada de la Riera davant l’Asil Torrent a les 9:00 h, per donar un caire més familiar a l’esdeveniment esperem que hi vingeu amb tota la família!
Per inscriure’t cal entrar al formulari i després recollir el teu dorsal a Bikes4ever o Muntbikes:   http://bit.ly/2uLRH2Q
 
Paraules relacionades: , ,

Comentaris

No hi ha comentaris a aquest article